El temporal tomba un arbre i part del cablejat elèctric al carrer Alzina de Can Costa

El temporal d’ahir a la nit va provocar diversos desperfectes a Castellbisbal, el més destacat a hores d’ara la caiguda d’un arbre al carrer Alzina de Can Costa poc després de les 10 de la nit.

Publicitat

L’arbre, al caure, va arrossegar amb ell el cablejat elèctric i va partir diversos dels pals de formigó que l’aguanten. Per sort, no hi havia ningú pel carrer ni van caure sobre cap cotxe ni casa, pel que no van provocar grans danys personals ni materials.

Els veïns lamenten que havien avisat del mal estat en que es trobava l’arbre per evitar incidents com aquest sense que s’hi fes res per prevenir-ho. Molts només van quedar-se sense llum mentre van durar els treballs dels Bombers per retirar l’arbre caigut però a hores d’ara hi ha cases que segueixen sense electricitat, segons han explicat els veïns.

Publicitat

Castellbisbal va ser un dels pobles on es van registrar ràfegues de vent més fortes, arribant a superar els 20 metres per segon, el 12è registre més alt de Catalunya segons ha informat Protecció Civil.

 

Publicat el 15 d’Octubre de 2018 a les 10:00 per Vicenç Moliné