El temporal deixa més de 150 litres per metre quadrat a Castellbisbal, provocant nombroses incidències

Les fortes pluges que durant tot el dia han afectat Catalunya han estat d’especial intensitat a Castellbisbal, on s’han acumulat més de 150 litres per metre quadrat segons les dades recollides per l’estació meteorològica de la Deixalleria.

Publicitat

Les intenses pluges han provocat nombroses incidències als accessos al nucli i les urbanitzacions, tot i que la més destacada ha estat la intervenció que han hagut de fer els bombers per rescatar una dona atrapada aquest migdia en un cotxe a la zona de la desembocadura del torrent de Pagueres que molts usuaris de l’Estació de Rodalies fan servir per aparcar el cotxe quan no queden espais lliures a l’aparcament habilitat. El rescat s’ha pogut efectuar sense problemes, segons han apuntat des de Bombers.

També hi ha hagut importants afectacions al trànsit, en la majoria de casos per esllavissades que han tallat parcial o totalment carreteres arreu del terme municipal. La primera en tallar-se ha estat el carrer Tallers, l’únic accès directe entre del nucli urbà cap a l’urbanització de Can Campanyà. L’altre carretera que connecta l’urbanització, en aquest cas de sentit únic en direcció al nucli urbà i que passa per darrere de la Masia Restaurant Can Campanyà, també ha patit esllavissades, tot i que no han impedit la circulació.

Publicitat

La caiguta d’un arbre i diverses esllavissades també han afectat la carretera entre Martorell i Terrassa, on hi ha importants retencions des de primera hora de la tarda. També hi ha hagut problemes amb la carretera que connecta amb Rubí i Molins de Rei. De fet, sota el Papiol, s’han produit importants inundacions que han deixat la carretera impracticable en sentit Castellbisbal.

Bombers també ha informat de la caiguda d’un arbre sobre un cotxe al carrer Indústria, al polígon industrial Comte de Sert, que no ha provocat ferits, així com un cotxe arrossegat per l’aigua al carrer Ferrocarril.