El temporal de pluja obliga a suspendre la Botifarrada popular i la sortida dels gegants de demà

El temporal de vent i pluja que va començar el cap de setmana ha obligat, de nou, a alterar l’agenda d’actes de Festa Major. Davant les previsions meteorològiques, l’Ajuntament  ha cancel·lat la la Botifarrada popular i la sortida dels gegants per anar a ofici de Festa Major, ambdós actes previstos per demà al matí. La resta d’actes programats a l’aire lliure s’han hagut de traslladar als Costals o bé al Casal.

Publicitat

El temporal, que ha fet que Protecció Civil hagi activat els plans NEUCAT, INUNCAT i VENTCAT, va augmentar la seva intensitat ahir al vespre, amb ràfegues de vent que han arribat als 67km/h i una precipitació acumulada de 33 l/m2, segons les dades recollides durant el dia d’avui a l’estació meteorològica de la deixalleria.

La previsió per a les properes hores indica que les ràfegues de vent es mantindran al voltant dels 30km/h durant el dia d’avui acompanyades d’una pluja relativament suau. Demà es canviaran les tornes i la pluja augmentarà la seva intensitat mentre que les ràfegues de vent se suavitzaran.

Publicitat