El Sènior Masculí B perd el primer partit del play-off de permanència a 3a Catalana

El Sènior B durant un partit de la temporada
El Sènior B durant un partit de la temporada

El Sènior Masculí “B” del Club Bàsquet Castellbisbal va perdre, dissabte passat a la Bisbal de l’Empordà, el primer partit del play-off per mantenir la categoria a Tercera Catalana. Es juga la permanència contra el Sol-Gironès Bisbal Bàsquet “B” al millor de tres partits.

Publicitat

Els castellbisbalencs tenen el factor camp en contra, ja que en cas de guanyar el pròxim partit que es disputa a la Illa Esportiva s’hauria de jugar un tercer, per desempatar i proclamar el campió, a la capital de la comarca del Baix Empordà.

Tot i que l’equip de la Bisbal va dominar el marcador durant bona part dels dos primers quarts del partit, el Castellbisbal va aconseguir reaccionar a partir del tercer quart i mantenir-se fins al final, acabant amb un ajustat 69 a 69, a favor dels de l’Empordà.

Publicitat

El primer quart, molt marcat per l’encert en triples del Sol-Gironès Bisbal Bàsquet “B” va acabar en 20 a 13. Durant el segon quart, els de Castellbisbal van apropar-se molt al marcador, però un seguit de faltes comeses va portar als bisbalencs a la línia de tir lliure, que només en van fallar dos. Arribaven a la mitja part, però, amb tan sols 9 punts de diferència.

El parcial de 9 a 14 al tercer quart a favor del Sènior de Castellbisbal, va ser decisiu per tal que poguessin competir amb un cert aire fins al final del partit. Al l’últim quart van igualar el marcador en dues ocasions: a 54 i a 57 punts, però finalment la victòria se la van endur els de la Bisbal de l’Empordà. El resultat quedava 69 a 64.

Publicat el 21 de maig de 2013 a les 12.45 per Cristina Muelas

 

Author: Vicenç Moliné