El Sènior Femení guanya el primer partit de Lliga en la seva estrena de la nova equipació del Club

El Sènior Femení al "Trofeu Vila de Castellbisbal" 2013
El Sènior Femení al “Trofeu Vila de Castellbisbal” 2013

El Sènior Femení va guanyar el cap de setmana passat el primer partit de Lliga en el debut a Tercera Catalana. El partit, a priori, es presentava complicat ja que s’enfrontava al potent Himesa Sallent “A”, el qual ve de baixar de la categoria a Segona Catalana i es presentaven, a més, amb jugadores de molta experiència basquetbolística.

Publicitat

El partit va servir, també, per a que les de Dani i Jordi Domene estrenessin la nova equipació del Club Bàsquet Castellbisbal. El Sènior Masculí “A”, però, va ser el primer equip qui la va inaugurar en el seu segon partit de Lliga del darrer 21 de setembre, contra el Club Bàsquet Sitges. No obstant, la resta d’equips del Club no podran beneficiar-se de la moderna equipació fins al desembre. Es tracta, segons el Coordinador d’equips de promoció, Paco Cornejo, d’un tema “logístic i econòmic”.

El resultat del partit, favorable per a les de Castellbisbal, no va ser fàcil d’aconseguir. L’elevat desencert per part de les castellbisbalenques en tirs lliures i tirs de mitja distància, així com també de prop de cistella, van marcar molt el ritme del partit. Va suposar que en defensa haguessin d’estar molt més intenses. I els va afavorir, ja que va provocar que l’Himesa Sallent “A” es desconcertés i esgotés els seus recursos ofensius.

Publicitat

El final del primer quart acabava amb un convincent 17 a 9, però encara res estava per decidir. Durant el segon quart, l’Himesa Sallent “A” va recuperar avantatge en el marcador gràcies a un triple, el qual les va situar a tan sols un punt de diferència. Tot i això, les de Dani i Jordi Domene van reaccionar i, amb una cistella fàcil i dos tirs lliures encertats, finalitzaven la primera part del partit amb un ajustat 27 a 22.

El tercer quart va ser rotund pel Sènior Femení de Castellbisbal. Tot i que l’Himesa Sallent “A” iniciava el període amb una cistella seva al minut dos del partit, les de Castellbisbal van dominar pràcticament tota la resta del quart. Van aconseguir 13 punts de diferència al marcador; la màxima en el conjunt del partit, i la van mantenir fins ben iniciat l’últim quart. Les de Barcelona, tot i retallar diferències de mica en mica, no els va ser suficient per guanyar el partit.

El resultat final, que quedava en 51 a 43, va ser la demostració de la feina que el Sènior Femení, en mans de Dani i Jordi Domene, ha estat realitzant al llarg de la pretemporada. Al pròxim partit del cap de setmana que ve, s’enfrontaran a la Unió Esportiva Capellades, al seu camp.

Publicat el 11 d’octubre de 2013 a les 12.30 per Cristina Muelas

Author: Cristina Muelas