El Sènior A guanya al CN Sabadell i dóna un pas per conservar la categoria

2-DSC_0607

Publicitat

El primer equip del Club Bàsquet Castellbisbal va aconseguir ahir una important victòria en la seva lluita per mantenir-se a la Copa Catalunya en derrotar al Club Natació Sabadell, un dels equips amb els que es disputa la permanència.

El Castellbisbal, que arrencava segon per la cua, va guanyar al Sabadell, quart en la classificació i va escalar de cop fins a la dotzena posició, deixant quatre equips, entre els el Sabadell, per darrere seu.

Publicitat

Tot i que a l’inici del partit, el Castellbisbal es va imposar amb contraatacs ràpids i amb una bona defensa, el C.N. Sabadell va aprofitar el seu gran joc interior for per retallar distàncies per arribar al descans amb una mínima diferència d’un punt a favor del Castellbisbal.

A la represa del tercer quart el Castellbisbal va tornar a recuperar el camí que li havia donat resultat a l’inici del partit i gràcies a l’encert en atac i la velocitat de la seva línia exterior es va arribar distanciar 13 punts.

A l’ultim quart els nervis van trair al Castellbisbal i el Sabadell, que no es va voler donar per vençut, va aprofitar l’encert dels seus jugadors amb els triples i una gran defensa per aconseguir empatar el partit a falta d’un minut.

L’últim minut va ser vibrant, amb oportunitats pels dos equips, però el pavelló que s’havia omplert de gom a gom es va unir per animar l’equip local, que es va endur la victòria final per la diferència d’un sol punt.

La propera jornada, el dissabte 9 de febrer, el Sénior A del CB Castellbisbal visitarà la pista de l’equip de la Universitat de Vic, que a hores d’ara se situa, amb una victòria més, just per sobre dels potarrojos a la classificació.

Publicat el 3 de febrer de 2013 a les 20:40 per Àlex Ramos i Vicenç Moliné