El restaurant Can Campanyà s’incorpora a la xarxa Slow Food

El xef de Can Campanyà, Marcelino Duque, amb altres cuiners de la xarxa Slow Food

El restaurant Masia Can Campanyà de Castellbisbal s’ha incorporat a la xarxa Slow Food Community, una organització que promou el consum de productes de proximitat i ecològics per “fomentar una cultura gastronòmica basada en els aliments bons, nets i justos”.

Publicitat

L’entitat, que evalúa les cartes i els proveidors dels restaurants que en formen part per garantir que compleixen els seus criteris, va celebrar dilluns a l’Ametlla de Mar la jornada anual en la que entrega les acreditacions als restaurants que en superen les evaluacions. Enguany, Can Campanya ha estat un d’ells.

Slow Food és una associació eco-gastronòmica sense ànim de lucre fundada a Itàlia l’any 1989 i que actualment es troba representada en 122 països diferents. Impulsa una alimentació ecològica, equilibrada i sostenible a través de productes de quilòmetre 0 treballant amb la pagesia propera per oferir la màxima qualitat. Actualment Catalunya compta amb 51 restaurants slow food que ofereixen aquest tipus de productes a la seva carta.

Publicitat

En línea amb la filosofia de cuinar amb productes de proximitat, el restaurant Masia Can Campanyà també va rebre a principis de mes el distintiu “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere”, otorgat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona per fomentar “la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona”.