El recorregut de la cavalcada de Reis serà més llarg però no inclourà entrega de cartes

Canvis d’última hora en l’arribada dels Reis Mags per evitar que es converteixi en un nou focus de contagis de Covid-19. La cavalcada que havia d’acompanyar ses majestats i que l’any passat es va haver de suspendre s’ha allargat per evitar aglomeracions i s’ha suspés la tradicional entrega de cartes als reis, que enguany s’havia de celebrar al pati de l’escola Montserrat.

Publicitat

Així, ses majestats iniciaran la cavalcada a les 18.30 des del mateix punt on estava previst que ho féssin, la cruïlla del Carrer Major i l’avinguda Sant Vicenç, al costat de l’Institut-Escola Les Vinyes, i desfilaran per l’avinguda Sant Vicenç i Pau Casals. Enlloc de parar-se a l’escola Montserrat, però, seguiran per l’avinguda Pau Casals, Castell del Benviure i finalment per l’avinguda Molins de Rei fins arribar a l’escola bressol La Caseta, on es donarà per finalitzada la cavalcada. Enguany, a més, no es llençaran carmels als assistents.

També en el marc d’aquests canvis d’última, la haima del patge Namir no s’instal·larà al pati de l’esbarjo com l’any passat i només es mantindrà el Campament Reial als jardins de Can Margarit els dies 3 i 4 de gener, per al qual es pot demanar cita previa fins al 2 de gener a través d’aquest enllaç.

Publicitat

Aquesta bateria de canvis és l’últim retoc al programa d’actes de Nadal organitzat per l’Ajuntament a causa de l’escalada de contagis que esta vivint Castellbisbal, especialment aquesta setmana. Només els darrers set dies s’han detectat 275 nous casos i l’índex de risc de rebrot es troba en els 6.700 punts.


  Share: