El Quinto del dia de Nadal, a l’aire

L’associació “Orella i va per tots”, que els darrers 19 anys ha organitzat el tradicional Quinto al Casal el dia de Nadal i Sant Esteve, ha decidit enguany deixar de fer-lo per canviar-ne el format.

Publicitat

Segons ha pogut saber 772.cat, l’associació traslladarà el Quinto al cap de setmana del 29 i 30 de desembre i el celebrarà al local de la Penya Blaugrana, al carrer Olivar.

Jordi Coch, membre de l’entitat i un clàssic de les cantades de Quinto a Castellbisbal, explica que la intenció és buscar un format més petit i més còmode per l’organització. “Cada vegada costava més deixar la sobretaula del dia de Nadal i anar cap al Casal a muntar-ho tot”, afirma.

Publicitat

Amb la nova ubicació també comptaran amb la col·laboració dels membres de la Penya Blaugrana i només pateixen per la reducció en la capacitat del local, que pot acollir unes 150 persones. “El problema és que potser no hi cabem”.

Des de l’Ajuntament s’estan buscant alternatives per poder mantenir la celebració de la que seria la vintena edició del Quinto al Casal el dia de Nadal. La regidoria de cultura, però, té dilluns com la data límit ja que demà es tanca l’agenda d’actes de Nadal.

Publicat el 9 de desembre de 2012 a les 15:48 per Vicenç Moliné