El PSC presenta la seva candidatura a les eleccions municipals

Publicitat

El Partit Socialista de Catalunya (PSC) va fer pública la llista amb la que es presentarà a les properes eleccions municipals amb un acte que va omplir de gom a gom la sala d’actes de l’Ajuntament.

Entre les novetats destaca l’arribada de cares noves a les primeres posicions, com Ismael Ot, psicòleg, que ocuparà la segona posició de la llista, en detriment de David Vidal, actual portaveu al ple i que ocuparà la novena posició. A Ot el seguiran les actuals regidores Ana Belén Gallego, Alberto Matallanas i Consol Benayas, seguits de tres noves incorporacions, Irene Aguilar, Eva Martínez i Josep Governa.

Publicitat

L’acte, que va començar amb un video reivindicant la història del PSC i les seves figures històriques, va continuar amb l’entrada de tots els integrants de la llista al ritme de la música de Txarango. Un cop dalt de l’escenari, els dos conductors van donar especial protagonisme als membres de les primeres posicions, que van desgranar els eixos sobre els que girarà el programa electoral socialista.

La mobilitat, tant entre el nucli urbà i les urbanitzacions com amb l’entorn del municipi, així com potenciar l’habitatge social o fomentar el comerç de proximitat van ser algunes de les propostes, a les que es va sumar la creació d’un ateneu de joves amb una ràdio municipal.

A part, el programa també incorporarà projectes concrets que ja van aparèixer a l’anterior programa, com la creació d’una residència per a gent gran o “liderar l’ampliació del CAP”. De cara a les urbanitzacions, també es va proposar augmentar-hi la seguretat amb sistemes de videovigilància.

La presentació de la candidatura, sota el lema “Castellbisbal ens il·lusiona”, va acabar amb una xerrada dels dos presentadors amb la cap de llista, Dolors Conde, que va repassar la seva trajectòria política i va reivindicar els projectes impulsats durant els anys que va ser alcaldesa, com el centre cívic de Can Santeugini, el parc de l’Avinguda Roures a Can Costa o l’avançament dels diners a la Generalitat per construir l’Institut-Escola Les Vinyes.

També va treure pit de la capacitat per pactar amb altres formacions polítiques, recordant el tripartit amb ERC i Transparència per Castellbisbal. “Hem estat capaços de pactar amb altres partits, mentre que a d’altres, els dura un pacte el que un caramel a la porta d’una escola”, va apuntar en referència a la ruptura del pacte entre Alternativa i Esquerra.

La llista que presentarà el PSC a les properes eleccions municipals serà la següent:

 1. Dolors Conde
 2. Ismael Ot
 3. Ana Belén Gallego
 4. Alberto Matallanas
 5. Consol Benayas
 6. Irene Aguilar
 7. Eva Martínez
 8. Josep Goberna
 9. David Vidal
 10. Esther Perales
 11. Esther Gómez
 12. David Duque
 13. Lourdes Romero
 14. Sandra Rodríguez
 15. Jordi Valdivielso
 16. Sandra Ansio
 17. Ángel Zahíño

Author: Vicenç Moliné