El procés de participació ciutadana pel nou PDU metropolità, que inclou Castellbisbal, se celebrarà a Sant Feliu de Llobregat

El proper dimecres 25 de setembre se celebrarà al Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, ubicat a Sant Feliu de Llobregat, la jornada de participació ciutadana sobre el nou Pla Director Urbanístic per a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que inclou el municipi de Castellbisbal.

Publicitat

La jornada estarà oberta a tothom i servirà per contrastar, debatre i fer aportacions a les propostes del futur Pla director urbanístic. Serà la primera sessió d’un seguit de jornades participatives que es portaran a terme al llarg de tot el trimestre i que recorreran tota l’àrea metropolitana de Barcelona abans d’una última sessió on es recolliran els resultats del procés de participació.

Castellbisbal ha quedat agrupat en el que l’AMB anomena la Vall Baixa i l’Ordal, que agrupa els municipis a l’entorn del riu Llobregat sense arribar a incloure els de la desembocadura. Així, els veïns convocats a Sant Feliu són els de Begues, Castellbisbal, Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

Publicitat

Coincidint amb el debat, s’inaugurarà l’exposició “Metròpolis de ciutats”, ubicada al mateix Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat fins el pròxim 29 de setembre.