El primer premi de la carretada de la parròquia queda desert

CarretadaEl sorteig d’una carretada d’artícles i vals de descompte organitzat per la parròquia ha quedat desert després que el número premiat, el 00875, les darreres quatre xifres del guanyador del sorteig del nen celebrat el passat 6 de gener, no fos venut.

Publicitat

El mossén, Josep Torrente, ha avançat que la decisió de què fer amb tot el contingut de la carretada es prendrà dimarts, en una reunió amb les diverses persones que han ajudat a organitzar-la.

El segon premi, en canvi, sí que va ser venut, concretament amb el talonari que es va vendre al restaurant El Racó dels Arcs. El guanyador o guanyadora, amb la butlleta o6674, rebrà 500 euros en metàl·lic.

Publicitat

La parròquia ha recordat que només l’any 2008 s’havia donat el cas que el primer premi quedés desert. La solució que es va adoptar llavors va ser la de donar tots els aliments a una organització de caritat a Barcelona i la resta de productes van ser sortejats en una tómbola al voltant de Sant Joan. Tot i això, encara no hi ha res decidit i una de les opcions que s’han plantejat és oferir al guanyador del segon premi canviar-lo pel primer ja que a la Parròquia, que organitza aquest sorteig per finançar la restauració de l’església feta l’any 2006, pot aprofitar millor els diners en efectiu.

Mossèn Torrente també recorda que gràcies a la recaptació del sorteig es poden pagar entre tres i quatre mensualitats del crèdit que la parròquia va demanar per pagar les obres, pel que és una part important del finançament de la parròquia.

Publicat el 9 de gener de 2013 a les 10:44 per Vicenç Moliné