El primer equip sènior del Club Bàsquet Castellbisbal comença l’any amb dues victòries

L’equip Premini Masculí va acompanyar l’equip sènior

Bon inici d’any per l’equip sènior masculí del Club Bàsquet Castellbisbal de Copa Catalana, que ha tancat la primera volta i ha començat la segona amb dues victòries a casa.

Publicitat

El passat cap de setmana va derrotar l’A.E.S.E de l’Hospitalet 60 a 56 fent un gran paper en la defensa. L’equip pota-roig sabia que la victòria dependria d’ella, i va marxar al descans guanyant 29 a 22. A la tornada, i lluny de perdre la dinàmica, els liles van sentenciar el partit amb un demolidor 11 a 2 just a l’inici, i tot i que semblava ja una sentència final, encara van tenir temps de patir i de deixar que l’equip contrincant es recuperés una mica i retallés la distància fins al resultat final.

Quelcom semblant va passar en el primer enfrontament de l’any contra el Bàsquet Almeda de Cornellà. Aquesta vegada però, la trobada va ser més ajustada ja des de la primera part i no va ser fins al descans que els nostres van poder ampliar la distància deixant el marcador 18 a 10. A la tornada va millorar també la defensa i el control del rebot defensiu, molt necessari per frenar una tercera part dominada pel contrincant, que va contra-atacar amb un parcial de 14 a 0. Un gran encert en el tir, amb quatre triples inclosos, va acabar de compensar la balança a favor dels nostres i donar-los, finalment, la victòria 81 a 67.

Publicitat

En totes dues trobades els jugadors sènior van estar acompanyats per l’equip Premini Masculí i Mini Masculí, una iniciativa per acostar els equips de diferents edats del club i fomentar la grada local.