El prebenjamí A de la UE Castellbisbal guanya al Club Natació Terrassa i es consolida al segon lloc

Pol Casanovas a punt de rematar un córnerL’equip prebenjamí A de la Unió Esportiva Castellbisbal ha guanyat aquest migdia a l’equip del Club Natació Terrassa per 3 a 1, una victòria que els ha permès mantenir la distància amb el Base Terrassa Club Esportiu i consolidar-se, amb 31 punts, segons de la classificació del grup 37 de prebenjamins.

Publicitat

El partit ha començat bé per l’UE Castellbisbal, que s’ha posat dos punts per davant en el marcador gràcies als gols d’en Pau Prim al minut 11 i i Pol Casanovas al minut 13. Tres minuts més tard, però, el Club Natació Terrassa ha retallat distàncies amb un gol d’Aitor Zarzuelo i no ha estat fins al minut 39 que un altre gol del número 9 de la UE Castellbisbal, Pol Casanovas, ha permès tancar la victòria.

La pluja ha estat un testimoni d’excepció del partit, el setè consecutiu que guanya l’equip, que només ha perdut contra l’actual líder, el Sant Cugat Esport. Aquest equip, el gran rival de la competició, que ahir va passar per sobre de l’EF Bonaire amb 13 gols a 0, els mateixos gols que el Base Terrassa Club Esportiu, tercer en la classificació, va marcar al seu rival.

Publicitat

Publicat el 13 de gener de 2013 a les 18:47 per Vicenç Moliné