El PP organitza dos tallers per ajudar als aturats a trobar feina

Captura de pantalla 2013-02-08 a les 2.25.35 PMEl Partit Popular de Castellbisbal organitzarà dos tallers formatius per ajudar als aturats a trobar feina. La primera jornada, que es celebrarà avui a les 8 del vespre a la Sala de plens de l’Ajuntament, es titula Técnicas y Eficiencia en la búsqueda de empleo. Segons afirmen els fulls repartits pel poble i difosos per les xarxes socials, es tractarà l’actitud a l’hora de buscar feina, l’elaboració d’un currículum i es parlarà de com la familia i els amics poden ajudar a trobar feina.

Publicitat

La segona sessió, que encara no té data de celebració, tractarà la cerca de llocs de treball a través de les xarxes socials i Internet.

Segons afirma el grup polític, “com tota ajuda és poca, el Partit Popular de Castellbisbal intenta posar el seu granet de sorra ajudant a la gent del poble a la recerca de treball”.

Publicitat

Castellbisbal va tancar el gener amb 993 persones sense feina, 22 més que al desembre i 107 més que fa un any. L’Ajuntament va engegar a principis d’any avantatges fiscals per les empreses que contractessin gent a través de la borsa de treball municipal.

Publicat el 8 de febrer de 2013 a les 14:30 per Vicenç Moliné

 

  Share:

Author: Vicenç Moliné