El PP demana la creació d’una taula local per l’ocupació

Durant un temps, un grup d’aturats es va manifestar cada dilluns a les portes de l’Ajuntament

El Partit Popular de Castellbisbal ha presentat una moció per crear una taula local per l’ocupació a Castellbisbal amb l’objectiu d'”analitzar el mercat de treball de la nostra ciutat i analitzar propostes per al foment de la creació d’ocupació en la localitat”.

Publicitat

Segons la proposta popular, la taula es reuniria de forma periódica i hauria d’estar formada per representants dels partits polítics, de les associacions empresarials, dels agents socials, membres del Servei d’Ocupació de Catalunya i “persones independents de reconegut prestigi social i empresarial” així com representants d’associacions d’aturats.

En el document, el PP afirma que “l’atur és un dels principals problemes dels ciutadans de Castellbisbal” i que “els ajuntaments no són aliens a la greu situació social ni econòmica, ni a la permanent destrucció de llocs de treball”.

Publicitat

El PP, que a nivell nacional va aprovar fa un any i quatre mesos la reforma laboral i a nivell local ha organitzat diversos cursos per trobar feina, també contempla l’organització d’una jornada anual per l’ocupació amb ponències d’experts en la matèria.

El document, presentat dimecres, serà votat en el proper ple, el dilluns 27 de maig, i el PP confia en aconseguir el suport de la resta de partits.

Castellbisbal té ara mateix 988 aturats registrats, després de dos mesos de suaus descensos que han allunya la xifra del miler de persones, assolida a principis d’any.

Publicat el 17 de maig de 2013 a les 11:30 per Vicenç Moliné


  Share: