El Ple municipal torna a reunir-se presencialment per aprovar l’últim paquet d’inversions previst enguany

Publicitat

Els plens municipals van recuperar aquest dilluns la presencialitat amb la celebració del ple de Juny, que va servir per aprovar el darrer paquet d’inversions que l’Ajuntament té previst efectuar amb el romanent del pressupost de 2019.

Aquestes inversions, que tradicionalment s’agrupàven en un únic paquet que s’aprobava entre abril i maig, enguany s’han repartit en diferents plens per les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia, com va explicar l’alcalde, Joan Playà.

Publicitat

Dilluns es va aprovar un paquet per valor de 324.000 euros, dues terceres parts dels quals es destinaran a millores per a l’Illa Esportiva, com la instal·lació de parquet a la pista principal del pavelló l’estiu de 2021, un sistema per reduir el soroll i la renovació del terra de la sala polivalent entre d’altres.

Aquestes inversions, sumades a les ja aprovades en plens anteriors, sumen un total de 3,6 milions d’euros. Si hi sumem les despeses extraordinàries aprovades per fer front a la crisi provocada pel Coronavirus, l’augment del pressupost d’enguany frega el 25% del total, sumant uns 4,8 milions d’euros.

El paquet d’inversions es va aprovar amb el vot a favor de tots els partits excepte Esquerra, que es va abstenir. Tant els republicans com el PSC van valorar positivament les inversions però van reclamar a l’equip de govern més predisposició a negociar  modificacions del pressupost com aquestes.

Amb l’objectiu de mantenir la distància de seguretat, els regidors van repartir-se entre els seus seients habituals i els dels assistents, de forma que l’espai reservat a públic va quedar reduit a 10 persones.

L’edifici principal de l’Illa Esportiva