El Ple municipal aprova una normativa per a clubs cannàbics a Castellbisbal

Cannabis_GardenEl darrer Ple municipal, celebrat fa una setmana, va aprovar una normativa local per als clubs cannàbics que obrin al municipi.

Publicitat
farmacia-m-castelana

La norma, que segons es va indicar al ple des de l’equip de govern copia les de nombrosos municipis que ja compten amb clubs d’aquesta mena, es va començar a tramitar després que la Generalitat –que ha d’autoritzar en primera instància la instal·lació de clubs cannàbics– informés a l’ajuntament que havia rebut una sol·licitud per obrir-ne un a Castellbisbal.

Segons la informació que va arribar al consistori, el club cannàbic era en realitat una empresa dedicada a la comercialització de productes cannàbics.

Publicitat
carns-qualitat

La recerca d’informació per completar la norma va portar a l’ajuntament a contactar al promotor de l’empresa, moment en que es va descobrir que en realitat la volia obrir a Barcelona però en el formulari de la Generalitat va indicar com a seu el seu domicili de Castellbisbal.

“Com ja s’havia fet la feina per tramitar l’ordenança i s’havia debatut amb els grups, l’hem portat al ple i ja estem coberts”, va explicar l’alcalde al ple.

El reglament es va aprovar amb els vots a favor de tots els partits excepte el PSC, que es va abstenir.

Publicat el 6 de juny de 2016 a les 9:00 per Vicenç Moliné

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top