El Ple municipal aprova el pla d’inversions proposat per Alternativa

El pla d’inversions inclou una partida per substituir la gespa artificial del camp de futbol

El Ple municipal celebrat dilluns va aprovar el pla d’inversions proposat per Alternativa, que preveu més de 3 milions d’euros de despesa per enguany.

Publicitat

El paquet d’inversions, que es va aprovar com a modificiació del pressupost 2018, inclou un milió d’euros a habitatge social i diverses inversions en matèria de Patrimoni Urbà o Esports, entre d’altres. Amb aquests tres milios, l’Ajuntament disposa enguany de 4 milions i mig d’euros per a inversions, com va destacar l’alcalde Joan Playà.

Playà va apuntar que el pla d’inversions es finançarà amb el romanent de l’any anterior i no serà necessari recòrrer al finançament dels bancs. Així mateix, va apuntar que el pla d’inversions s’ha consultat amb els partits de l’oposició, que hi han pogut afegir porpostes. Així mateix, l’alcalde també va senyalar que les consultes amb els partits han mostrat que “hi ha molts punts coincidents” en els programes d’inversions.

Publicitat

Des de l’oposició es van valorar positivament les reunions mantingudes amb l’equip de govern i en general van expressar la seva conformitat amb la proposta d’Alternativa. Tot i això, des del PDCat van posar en dubte la necessitat d’una pista de Pàdel o la manca d’explicacions sobre l’Skatepark. “Sembla que com l’Ajuntament té superavit, cal invertir en el que sigui”, va apuntar Natàlia Boya.

Esquerra, l’únic partit que es va abstenir, també va reconèixer compartir bona part de les propostes però va criticar la forma en que s’havia gestionat l’aprovació d’aquest pla. “Considerem que s’esta corrent molt i amb quantitats molt elevades. Ens hauria agradat tenir més temps i més informació”, va apuntar Isabel Méndez.

Un dels punts en que més van coincidir a criticar els partits de l’oposició va ser la partida de 50.000 euros per les càmeres que controlaran els accessos a l’Illa de Vianants quan es restringeixi el pas i, si detecten algun infractor, permetran sancionar-lo. Partits com el PSC van criticar que es prioritzi la sanció als infractors abans que la conscienciació

Publicat el 3 de Maig de 2018 a les 9:00 per Vicenç Moliné

 

 

 

 

Author: Vicenç Moliné