El Ple aprova unir-se al manifest “Casa nostra casa vostra”

Amb l’abstenció de Ciutadans i els vots a favor de la resta de partits, el ple del passat dilluns va aprovar unir-se a la campanya “Casa nostra casa vostra” que pretén reclamar a les institucions implicació i actuació per frenar la perillosa situació dels refugiats i la crisi del mediterrani.

Publicitat

És una iniciativa ciutadana promoguda des del sector de la comunicació que, mitjançant un manifest, vol pressionar les institucions per acollir refugiats a Catalunya i dotar-los de recursos per millorar la seva situació. El manifest es centra en els organismes catalans “davant la inacció de l’Estat espanyol” i reclama una actuació definitiva perquè Catalunya sigui oficialment terra d’acollida, garantir la inclusió de les persones migrades, defensar el dret a la lliure circulació de persones i lluitar contra les situacions d’injustícies.

La regidoria de cooperació va presentar la moció amb l’objectiu de sumar-se a la campanya, aconseguir el màxim de signatures i convocar als veïns i veïnes als diferents actes que “Casa nostra casa vostra” ha preparat per reivindicar la seva acció, com la manifestació sota el lema #VolemAcollir.

Publicitat

Publicat el 6 de febrer de 2017 a les 09:00h per Laura Grau