El Ple aprova una moció demanant la rebaixa dels preus del pàrquing de l’Hospital de Terrassa

Hospital-de-TerrassaEl Ple municipal celebrat el passat 24 d’octubre va aprovar una moció presentada pel PSC reclamant la rebaixa de les tarifes d’aparcament que s’apliquen a l’Hospital de Terrassa, l’hospital de referència per als veïns de Castellbisbal.

Publicitat

Tots els grups municipals es van sumar a la moció, que demana al Consorci Sanitari de Terrassa una revisió a la baixa dels preus, més bonificacions i la gratuïtat de l’aparcament a la zona d’urgències així com franjes horàries on fos gratuït aparcar.

“La distància i la manca d’un transport públic amb suficients expedicions al dia ens obliga a desplaçar-nos en cotxe a l’hospital per urgències, ingressos o visites”, apunta el portaveu del PSC, David Vidal. “Cal una revisió dels preus, sobretot en el catàleg de bonificacions, i una franja de gratuïtat per aquells familiars que acompanyen als malalts, sobretot a la nit”, afegeix.

Publicitat

El PDC va afegir que preferiria que es demanés la gratuïtat durant els dies laborables i ERC va afegir que els partits que van fixar les actuals tarifes van ser el PSC, Iniciativa i ells mateixos. Alternativa, per la seva banda, també va donar-hi suport recordant que a l’estiu també es va demanar a la Generalitat un augment de les freqüències de pas del transport públic que connecta Castellbisbal i l’Hospital de Terrassa.

Publicat el 12 de novembre de 2016 a les 11:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné