El Ple aprova una moció de suport als Comitès de Defensa de la República

El darrer Ple municipal de Castellbisbal va aprovar una moció de suport als Comitès de Defensa de la República, els grups de voluntaris sorgits al voltant de l’organització del referèndum de l’1 d’Octubre.

Publicitat

La moció, presentada per Esquerra Republicana de Catalunya, ofereix el “suport de l’Ajuntament a la materialització de la República i als CDR davant la ràtzia represiva de l’estat”.

Tant ERC com el PDCat van donar suport en bloc a la moció mentre que el PSC i Cs s’hi van posicionar en contra. Alternativa va donar llibertat de vot als seus regidors, dels que Susanna Solé, Melania Solís i Joaquim Sardà van votar a favor i la resta, Enrico Martinelli, Salvador Segura, i l’alcalde, Joan Playà, es van abstenir. Finalment la moció es va aprovar per 8 vots a favor i sis en contra.

Publicitat

“Celebrem el resultats [de la votació] i encoratgem al poble a formar part del CDR”, apunten des del CDR Castellbisbal, que afegeixen que “els CDR no són una organització, no són cèl·lules violentes i no tenim cap altre objectiu que treballar en favor de la República Catalana, una república on tothom hi tindrà lloc, vingui d’on vingui, pensi com pensi i parli la llengua que parli”.

Publicat el 15 de Juliol de 2018 a les 11:00 per Vicenç Moliné

 

 

  Share:

Author: Vicenç Moliné