El Parc del Castell tindrà un nou Skate Park de formigó

wpid-wp-1430476121772.jpgL’Skate Park del parc del Castell serà substituït per un de nou amb les estructures de formigó i que tindrà un cost de 100.000 euros, segons es va fer públic al Ple Municipal extraordinari de dilluns.

Publicitat

Les noves instal·lacions suposaran una millora de les actuals ja que integraran les pistes en el parc del Castell i reduiran els costos de manteniment de les instal·lacions, segons ha avançat el regidor de Joventut i Esports, Gerard Bas.

A més, el projecte que esta preparant l’empresa California Skateparks Europe preveu també una futura ampliació de les pistes ocupant la zona de gespa que a hores d’ara separa l’skate park de les atraccions infantils i la pèrgola, segons han confirmat des de l’Ajuntament.

Publicitat

L’actual Skate park compta amb un públic fidel i, amb aquesta millora de les instal·lacions, es consolida com el centre d’esports urbans del poble, acollint esdeveniments com la mostra de Cultura Urbana.

Originalment, l’Skate Park estava ubicat al parc de les Destresses però es va traslladar al parc del Castell per allunyar de la zona les molèsties que generava a nivell acústic.

Publicat el 2 de maig a les 14:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné