El parc de les Destresses tindrà una zona de joc dissenyada per Pilarín Bayés

Les obres al Parc de les Destresses
Les obres al Parc de les Destresses

El parc de les Destresses tindrà en breu una zona de jocs infantils dissenyada per Pilarín Bayés així com un espai tancat per què els gossos puguin còrrer deslligats.

Publicitat

El parc infantil forma part d’una sèrie produida per l’empresa Happy Ludic i inspirada en el conte del Patufet amb ilustracions de la famos dissenyadora catalana. La seva compra també suposa la participació de l’Ajuntament en la donació d’un parc igual a l’Hospital Sant Joan de Déu, en col·laboració amb la Diputació i 50 ajuntaments més que també han adquirit el mateix parc.

L’espai, segons el consistori una reivindicació de moltes famílies amb nens que van a aquell parc, estarà ubicat entre la pista de ciment del parc i la valla que el separa de la variant, estarà complementat per una zona vallada on els gossos podran còrrer deslligats i que es trobarà a tocar de la tanca.

Publicitat

Els nous equipaments del parc, que també inclouran diverses taules de picnic disseminades per tot l’espai, han tingut un cost aproximat de 17.000 euros, segons han explicat des de la regidoria d’Urbanisme i Obres Públiques.

Publicat el 24 de febrer de 2015 a les 09:00 per Vicenç Moliné