El parc de les Destresses incorpora un circuit de calistènia

El parc de les Destresses compta des de finals de març amb un nou espai equipat per a realitzar exercici a l’aire lliure. Es tracta d’un circuit amb diferents estructures per fer exercicis de força, flexibilitat i potència a partir del propi pes corporal.

Publicitat

El circuit està situat al costat del parc infantil del Patufet i ocupa 145 metres quadrats, segons ha informat l’ajuntament. Els diferents aparells que l’integren s’han instal·lat sobre un paviment de cautxú de seguretat que és més gruixut a la zona d’alt risc per minimitzar el risc de patir lesions.

El parc ha costat 32.997 euros i s’ha instal·lat arrel de la petició d’un grup de joves interessats en practicar aquesta disciplina a l’aire lliure. En aquest sentit, des de l’ajuntament apunten que la pandèmia també ha incrementat l’interés en realitzar exercici a l’aire lliure i aquest tipus d’equipaments hi volen donar resposta. El circuit se suma a diversos espais amb màquines de fitness ubicades a l’aire lliure, tant al nucli urbà com a les urbanitzacions.

Publicitat