El Museu de la Pagesia reobre després d’obres de reacondicionament

Amb la fi de les vacances d’hivern ha tornat a obrir el Museu de la Pagesia, que ha tancat durant dues setmanes per finalitzar la primera fase del reacondicionament al que ha estat sotmés, segons han explicat fonts del departament de Cultura.

Publicitat

Aquest reacondicionament, que va començar a l’octubre –quan el museu també va estar tancat tot el mes–, ha implicat com a grans canvis refer la recepció “per millorar l’atenció als visitants” i suprimir la sala d’exposicions temporals de la segona planta.

Aquest espai, anteriorment dedicat a peces audiovisuals i que durant el darrer mandat es va destinar a exposicions temporals per revitalitzar el museu, s’ha convertit ara en un espai d’oficines “que servirà per la direcció del museu, per la restauració i conservació diària de les peces o per tenir un espai d’acollida per la gent que ve a fer recerca sobre alguna peça del museu, etc”, apunten des de Cultura.

Publicitat

En paral·lel a aquests treballs, s’han documentat digitalment totes les peces del museu, que ara només estaven registrades en paper i se n’ha renovat la senyalització. També s’ha indicat l’accès per a minusvàlids de museu.

Durant la Festa Major de Sant Vicenç, el Museu de la Pagesia funcionarà un any més com a botiga de Festa Major, on es podran comprar tots els productes de Festa Major, així com una nova dessuadora amb la imatge de la Festa Major d’estiu de l’any 2017.

Publicat el 19 de gener de 2017 a les 9:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné