El Museu de la Pagesia publica propostes virtuals per celebrar el Dia Internacional dels Museus

Publicitat

Coincidint amb el Dia Internacional dels Museus, el departament de Cultura de l’Ajuntament ha preparat una sèrie d’activitats culturals i familiars que s’han pogut seguir des de casa a través de les xarxes socials, en un versió virtual del Mercat Pota-roig, així com el llançament de la nova web del Museu de la Pagesia.

Es tracta d’una proposta d’activitats en línia culturals i familiars que es podran fer des de casa. L’objectiu és retre homenatge als costums i oficis tradicionals a més de conèixer les col·leccions del Museu de la Pagesia, tancat des del principi de la crisi de la Covid19.

Publicitat

D’aquesta manera, podrem gaudir de diferents propostes tradicionals des de casa: artesans que ens expliquen les seves professions, tallers de manualitats per a tota la família així com una visita virtual al Museu de la Pagesia en directe i de la mà del pagès Galderic. Tanmateix, diferents establiments de restauració de Castellbisbal explicaran receptes pota-roges i en Quico El Celio farà un concert virtual, El Noi i el Mut de Ferreries.

Aquest any, també tres de les activitats programades es podran seguir amb audiodescripció per a persones amb diversitat funcional, amb intèrpret en llengua de signes catalana (LSC) i amb subtitulació a través del canal de Youtube del Departament de Cultura. Es tracta d’un homenatge al lema d’aquest any “Museus per a la igualtat: diversitat i inclusió.