El manifest “Fem créixer Les Vinyes” arriba al Parlament

El Primer Secretari del PSC, Pere Navarro, fotografiat amb la regadora. Font: extreta de femcreixerlesvinyes.wordpress
El Primer Secretari del PSC, Pere Navarro, fotografiat amb la regadora.
Font: extreta de femcreixerlesvinyes.wordpress

Amb la ferma decisió del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de tancar les línies d’Educació Infantil i Primària de l’Institut-Escola Les Vinyes,  la Plataforma “Fem créixer Les Vinyes” va aconseguir, el passat 20 de novembre, fer arribar al Parlament el manifest que ells mateixos van elaborar 5 dies abans. El símbol que representa la plataforma tampoc va faltar: la regadora groga.

Publicitat

L’alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde, va acompanyar a alguns representants de la plataforma al Parlament, on es van entrevistar amb la diputada del PSC, Montserrat Capdevila i la diputada d’ICV-EUiA, Marta Ribas. Ambdues van manifestar el seu recolzament amb la lluita contra el tancament de les línies d’Infantil i Primària del centre Les Vinyes i, van entrar les esmenes al registre del Parlament per tal que arribin a la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau.

El símbol de la Plataforma a l'Ajuntament
El símbol de la Plataforma a l’Ajuntament

En aquesta línia, ahir al matí van presentar, un grup de mares i pares de la plataforma, el manifest a l’Ajuntament de Castellbisbal. Dolors Conde va parlar directament amb ells sobre la problemàtica, on va reiterar el seu suport. Segons s’explica a un article publicat al portal web de “Fem créixer Les Vinyes”, un dels arguments sobre el seu posicionament és que “el tancament de la línia de P3 (…) suposa a les famílies afectades respecte a la resta de famílies, un greuge que dificulta la conciliació laboral i familiar i que s’agrava pel fet d’haver d’educar a dos fills de manera diferent, amb dos projectes educatius”.

Publicitat

Publicat el 26 de novembre de 2013 a les 16.18 per Cristina Muelas