El Juliol Màgic celebra el trentè aniversari amb més de 300 infants

Enguany, el casal infantil municipal que s’organitza cada any al juliol, ha arribat a la seva trenta edició i ho ha celebrat batent rècord de participants amb més de 300 infants inscrits al llarg de les cinc setmanes.

Publicitat

Del 25 de juny al 27 de juliol, el Juliol Màgic ha acollit infants des de P-3 fins a 6è de primària a l’Institut Escoles Les Vinyes, on, separats per cicles d’ensenyament, ha organitzat activitats de lleure, sortides, tallers i jocs.

Publicitat

El centre d’interès el presentava cada setmana en “Wilow”, un nen que convidava diferents personatges a visitar el casal i explicar les seves històries. Alguns d’aquests havien estat també protagonistes del Juliol Màgic en edicions anteriors, com el Petit Príncep, la Iaia Maria o la Berruga Berrugueta.

Amb aquest fil conductor els infants també han anat a la piscina municipal, han passat una nit a l’escola, han fet sortides d’entorn, circuits amb vehicles de roda que portaven de casa, i una sortida fora del municipi: els més menuts han anat a la Granja Aventura Park i els més grans a Isla Fantasia.

Monitors, infants i famílies s’han dit adéu en una festa on no han faltat els balls i l’espuma, en un acte celebrat el passat 27 de juliol i obert a tothom a la Plaça de l’Esglesia.

Publicat el 4 d’agost de 2018 a les 13h per Laura Grau