El jugador de korfbal Albert Parrón és escollit millor esportista de l’any

Albert Parrón, integrant del primer equip del Club Korfbal Castellbisbal, es va convertir en el millor esportista de l’any de Castellbisbal durant la Mostra de l’Esport.

Publicitat

Parrón, de 29 anys, juga a korfbal des de fa més de 15 i ha estat en múltiples ocasions jugador de la Selecció Catalana. Ha participat en mundials i europeus amb la Sots-16, Sots-19, Sots-21, Sots-23 i la Selecció Absoluta. Abans d’arribar a Castellbisbal, va jugar amb el Korfbal Club Barcelona i dins del seu palmarès hi ha una Supercopa i la Lliga Nacional Catalana que va guanyar el juny passat amb l’equip local. També ha estat tècnic en aquests i altres dos clubs potenciant el korfbal de base i reconegut com a millor jugador de Catalunya per la Federació Catalana de Korfbal la temporada 2014-2015.

Publicitat

L’acte es va celebrar el passat divendres al camp de futbol, i va servir també per fer desfilar els esportistes dels diferents i clubs i homenatjar a un integrant o equip de cada un d’ells.

El gran absent va ser la Unió Esportiva Castellbisbal, que no va assistir a l’acte com a mostra de rebuig per la gestió del canvi de gespa i la falta de vigilància que ells reclamen pel camp. L’alcalde, Joan Playà, els va mencionar durant el seu discurs lamentant la seva absència i criticant l’actitud, pel que el Club va contestar en un comunicat que la Junta havia pres aquesta decisió però que tots els jugadors eren lliures d’anar-hi i manifestant, una vegada més que “no volem un camp obert com un parc, entendríem si es fes el mateix amb els pavellons de bàquet i hoquei. No volem més brutícia, incivisme i descontrol al camp”.

Publicat el 4 d’octubre de 2018 a les 10:30h per Laura Grau