El Futbol Sala Castellbisbal busca noies per crear els primers equips base femenins

El club de futbol sala local s’ha proposat crear nous equips per a la propera temporada, apostant pel futbol base femení de la mà de’n Ricard Parera.

Publicitat

Per aquest motiu fan una crida a nenes i noies d’entre 5 i 13 anys que vulguin probar el futbol sala i practicar-lo al poble. Parera, que té una llarga trajectòria com a entrenador al club, també s’ha format fora de la vila coordinant equips femenins de categories aprenents i ha format part de l’staff tècnic de la Selecció Catalana Infantil femenina i també de la comarcal.

Publicitat

“Aquests anys he vist molts clubs apostar i créixer amb el futbol sala femení […] i aquí al poble les noies que volen practicar aquest esport o futbol gran, han de marxar a fora. Vull que tinguin la oportunitat d’aprendre a casa”, assegura l’entrenador que també vol sumar-se a la campanya “#orgullosa” promoguda per la Federació i que incentiva als clubs a apostar pels equips formats per noies.

Els entrenaments per a les futures jugadores seran els dilluns i els dimecres de 17 a 18h a la pista exterior de l’Illa Esportiva.

Publicat el 3 d’agost de 2018 a les 13h per Laura Grau