El festival NYS converteix els polígons industrials en centres culturals

El festival NYS Polígons Arts ha arrencat aquest cap de setmana de forma oficial amb la instal·lació de la majoria de les exposicions i mostres que fins al 20 de juny es podran visitar a diferents empreses dels polígons industrials locals.

Publicitat

Tot i que l’exposició Time On Quaaludes And Red Wine està oberta des del 7 de maig a la sala d’exposicions d’Els Costals, el tret de sortida al festival el va donar divendres la conferència ‘I amb el dol, l’art’ amb Anna Galí i Anna Mimó, Iaco Subirats i Marta Vidal, que va omplir el foyer del centre cultural.

Una desena d’empreses acolliran mostres, concerts, xerrades o espectacles els propers quatre caps de setmana, amb nombroses instal·lacions i mostres a l’aire lliure, com és el cas del projecte a les portes de les Aigües de Castellbisbal, que mostra tot el seu valor quan cau la nit.

Publicitat

Mentre que les exposicions i les instal·lacions permanents seran les protagonistes de la primera setmana del festival, a partir del proper cap de setmana començaran a tenir presència altres expressions artístiques com el recital poètic itinerant de Laia Carbonell i Roser Gabriel, previst per el dissabte 29 a les 11:30 davant de Ca n’Amat.


  Share: