El diputat socialista Pol Gibert es reuneix amb la Plataforma contra el tancament del CAP

castellbisbalpolEl diputat socialista al Parlament de Catalunya Pol Gibert es va reunir juntament amb membres del PSC local amb la Plataforma No al Tancament d’Urgències del CAP de Castellbisbal.

Publicitat

La reunió, celebrada el passat divendres 12 de febrer, va coincidir amb l’assamblea que setmanalment organitza la plataforma i va servir per què els membres d’aquesta i els regidors socialistes plantegéssin al diputat “les mancances que presenta el municipi en matèria de sanitat”, segons explica el PSC en una nota al seu blog.

A part de la reivindicació de l’obertura les 24 hores del servei d’urgències del CAP, també es van plantejar altres mancances com les del servei d’ambulància, que segons la regidora socialista Dolors Conde, es tracta d’un “servei fantasma”. El motiu és que, en paraules de la regidora, aquesta “pot arribar a trigar una hora” en arribar al municipi quan hi ha una emergència.

Publicitat

El membres de la plataforma també van traslladar al diputat els problemes de l’aparcament de l’Hospital de Terrassa així com el servei de bus que connecta el municipi amb aquest centre, que consideren insuficient.

Gibert, per la seva banda, va prendre nota de les peticions i es va comprometre a traslladar-les al debat parlamentari, segons han explicat des del grup local del PSC.

Publicat el 22 de febrer de 2015 a les 17:00 per Vicenç Moliné