El Dia de la Dona Treballadora es commemora amb un concert

Marina Sala al violí, Marcos Fernández al piano. Foto per: Neus Julià Carulla
Marina Sala al violí, Marcos Fernández al piano. Foto per: Neus Julià Carulla

Ahir, en honor a totes les dones treballadores, es va celebrar a l’Auditori d’Els Costals un concert per la igualtat de sexes a càrrec de l’Escola de Música de Castellbisbal. L’alcaldessa, Conxi Llurba, va fer la lectura del manifest en presència de la Regidora d’Igualtats, Inés Conde. El text tenia com a objectiu primordial la reflexió sobre les desigualtats de gènere, en consideració a la gran importància que tenen les dones a tots els àmbits de la vida.

Publicitat

Oriol Ferré, director de l’Escola de Música, va ser qui va presentar el concert, tot mencionant, un a un, els músics que interpretarien durant l’audició. Englishman in New York, de Sting, va ser la cançó que va obrir el concert al so dels baixistes elèctrics Joaquim Sisa, Javier Rodríguez i el professor Adrià Faura. La Valse d’Amélie, Chopin & Leopardi: dues sensibilitats bessones o Elanor Rigby, dels The Beatles, van ser alguns dels molts temes que es van tocar.

El concert per la igualtat, l’entrada del qual costava un euro, va acabar amb unes paraules d’agraïment de l’Oriol Ferré. Va ser, doncs, tot un èxit. L’escenari, a més, estava molt ben decorat per l’ocasió: una filera d’espelmes blanques resseguien el bord de la tarima.

Publicitat

 

Publicat el 9 de març de 2013 a les 12.30  per Cristina Muelas