El cuiner Ferran Adrià visita l’Institut-Escola Les Vinyes per conèixer el seu model educatiu

El cuiner Ferran Adrià va visitar el passat 16 de desembre l’Institut-Escola Les Vinyes per conèixer el projecte educatiu del centre. La visita es va fer en el marc del projecte Escuelas Creativas, una iniciativa de la Fundació Telefónica en la que actualment està inmers el xef català i que vol portar la metodologia d’El Bulli als centres educatius per fomentar-hi la creativitat.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Adrià, que va venir a Castellbisbal acompanyat d’altres persones del seu equip de treball, va passar quasi tres hores a les instal·lacions del centre i “es va mostrar interessat per conèixer a fons el model organitzatiu i pedagògic del centre, fent preguntes a l’equip docent i als nens i nenes i demanant informació sobre tot el que li cridava l’atenció, especialment pel que fa a la gestió de la creativitat, la curiositat i l’interès genuí dels nens i nenes, així com de l’autonomia i el treball en equip”, han explicat des del centre. A més, a la classe dels xefs de 2n de primària els infants van poder fer arribar dubtes i idees al cuiner.

“Durant l’intercanvi d’impressions hi va haver bona sintonia i el propi Ferran Adrià va oferir la seva ajuda en diferents aspectes, pel que fa pensar que probablement sorgeixi algun projecte de col·laboració”, han apuntat des del centre.

Publicitat
moreno-pintor

Publicat el 2 de gener de 2017 a les 17:00 per Vicenç Moliné

olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top