El Corretapes torna després de dos anys

Foto: Aleix Mateu

Dos anys després de l’última edició, la tardor de 2019, torna el Corretapes. L’edició d’enguany, la primera després de l’esclat de la pandèmia, se celebrarà aquest cap de setmana i comptarà amb la participació d’11 establiments

Publicitat

El certamen d’enguany coincideix amb la fi de la limitació d’aforament interior a bars i restaurants, just acabada d’aixecar per la Generalitat, gràcies a la millora dels indicadors de la pandèmia.

Com a novetat d’enguany, a part d’una actualització en el preu de la tapa i beguda, que costaran 2,99€, aquestes es serviran amb plats i gots biodegradables, acompanyades de tovallons amb eslògans com ‘El sexe no té edat’ o ‘Els estereotips costen de pair’ amb l’objectiu d'”avançar cap a una societat sense discriminacions”, segons ha informat l’Ajuntament. El consistori ha batejat aquesta campanya amb el nom ‘Menja’t els prejudicis’ i repartirà 26.400 tovallons entre els establiments participants.

Publicitat

Coincidint amb el Corretapes, s’han organitzat diverses activitats com tallers infantils a la Plaça de l’Església dissabte al matí de la mà de la llar d’infants Nostre Jardí i l’escola d’idiomes Kids&Us o una desfilada de moda demà divendres a la tarda al Pati de l’Esbarjo, on també s’instalaran diverses paradetes de botigues.