El Consell d’Estat desbloqueja el nou projecte de l’enllaç entre l’A2 i l’AP7

Fotografia: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

El Consell d’Estat ha donat llum verda al nou projecte d’obres per acabar l’enllaç entre l’A2 i l’AP7, un tràmit necessari per poder finalitzar les obres de connexió entre les dues vies iniciades ara fa 10 anys i aturades arrel de la crisi econòmica.

Publicitat

Malgrat que la decisió del Consell d’Estat no implica fixar una data per reprendre les obres, obre la porta a incloure en els pressupostos la partida que permeti fer-ho, segons ha explicat l’Ajuntament de Castellbisbal.

El dictàmen del Consell d’Estat va ser anunciat per la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, que el passat mes de juliol es va reunir amb els alcaldes que formen part de la plataforma Connexió Ara, impulsada per l’Ajuntament de Castellbisbal. Llavors, Cunillera va prometre que les obres es reprendrien a finals d’aquest any, data que sembla que tampoc es complirà.

Publicitat

Els canvis en el projecte van ser el motiu pel que es van aturar les obres ara fa exactament dos anys, quan ja s’estava treballant en els accessos al pont que enllaçarà les dies vies.

 

Publicitat

 

Author: Vicenç Moliné