El concert solidari amb Proactiva Open Arms recapta més de 900€

El passat dissabte, músics i conjunts locals van oferir un concert per ajudar a la ONG Proactiva Open Arms, que dedica la seva tasca a rescatar els refugiats que intenten arribar a Europa per mar, fugint de conflictes bèl·lics, persecucions o pobresa.

Publicitat

L’ONG ha estat recentment acusada de tràfic de persones després d’haver-se negat a entregar als guardacostes libis 218 nàufrags, i fins a la setmana passada tenia el seu vaixell de salvament retingut per la justícia italiana. Aquest fet va generar una onada de solidaritat entre diferents organitzacions, que han iniciat campanyes d’ajuda perquè puguin adquirir un nou vaixell de salvament i seguir amb la seva tasca. Amb aquesta intenció, la regidoria de cooperació i desenvolupament i l’entitat Gent Solidària va reunir músics i conjunts locals a l’Auditori dels Costals per oferir el concert “Mediterrània a prop”, i amb el benefici de l’entrada van recaptar un total de 918€.

Hi van actuar els músics locals Lluna Aragón i Oriol Pidelaserra, el professor de l’Escola de Música Miquel Blanch Leandre Lopez i els conjunts Grup d’Havaneres de Castellbisbal, “Un domingo por la tarde”, “Barca de mitjana” i “Saó”, tots ells amb músics pota-rojos. L’acte va estar conduït per membres de l’Elenc Teatral i va acabar amb la cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol”, interpretada per a tots els participants.

Publicitat

Publicat el 25 d’abril a les 9:30h per Laura Grau