El Club Patí Castellbisbal Hornets lidera en solitari la Liga Oro

Fotografia: David Pargom @davidpargom

En una temporada 20/21 que començava plena d’incertesa degut a la pandèmia de la Covid-19, el primer equip sènior masculí del Club Patí Castellbisbal ha pogut completar tots els partits marcats al calendari i liderant en solitari la classificació de la Liga Oro, la segona maxima competició a nivell estatal d’hoquei línia.

Publicitat

Malgrat la pandèmia, els Hornets han pogut competir en la lliga espanyola amb totes les precaucions i protocols covid-19 en marxa i sense públic a les graderies. Això ja és motiu d’èxit, pero més ho és el rendiment d’un equip que la temporada passada va aconseguir l’ascens des de Liga Plata, i que aquest any comptant amb el mateix nucli de jugadors de la casa, està aconseguint dominar la Liga Oro, encara sense cedir els 3 punts en cap de les 14 jornades disputades. A més, aquest any s’estan oferint els partits en directe des del canal de youtube del club.

Els rivals més directes, com el Tenerife Guanches, l’AE Sant Andreu, l’ASME Tucans o el Fenix CPL de Madrid, han estat superats pels castellbisbalencs malgrat l’intent de perseguirlos de prop en la classificació. La lliga és competida, hi ha posicions d’ascens i descens en joc, de manera que cap equip posa les coses fàcils. Prova d’això va ser el gran partit defensiu que va oferir el Tres Cantos de Madrid fa poques jornades, dificultant molt l’atac dels locals. Resten 4 jornades, 12 punts per disputar i els Hornets tenen 5 punts d’avantatge sobre el 2n classificat. El proper partir dels locals serà el diumenge  28/02 contra el CPLV de Valladolid.

Publicitat

Imanol Carreira, castellbisbalenc i jugador dela Hornest, ha explicat a 772.cat que “portem una temporada molt bona, pràcticament invictes. Estic content del joc que fem, i l’ambient d’equip, ens recolzem i anem a una per mirar d’aconseguir aquesta lliga, no se’ns pot escapar. Personalment estic motivat i espero donar-ho tot fins al final. El 2n classificat no ens perdonarà cap fallo, hem de donar-ho tot en els partits que queden, encara amb algunes pistes difícils”. El títol de lliga està en joc, així com l’ascens a Liga Élite, on els castellbisbalencs ja van competir entre el 2013 i el 2018.


  Share: