El Club Patí Castellbisbal consolida l’equip de la modalitat “Show”

L’equip utilitzarà l’equipació que ja va estrenar als Campionats de Barcelona i que és especial per a l’actuació.

 

Publicitat

El club local de patinatge artístic de Castellbisbal ha apostat per l’equip que competeix en la modalitat “Show” i es prepara pel certamen de nivell territorial.

Tot i la diferència d’edat i de nivell entre les components del grup – tenen entre 13 i 19 anys -, les noies a càrrec de Mª Teresa Sacristán, treballen de valent per fer el millor paper els dies 26 i 27 d’octubre al Campionat de Catalunya que tindrà lloc a Juneda. Totes vénen d’haver competit en altres modalitats i de fer-ho de manera individual, però l’experiència de la temporada passada les avala. El mes de març ja van fer una primera actuació en aquesta categoria als Campionats de Barcelona on “van presentar un programa sense errors d’execució” i amb aquesta experiència enguany s’han atrevit a proposar-se nous reptes com el que tenen d’aquí a un mes.

Publicitat

Segons Sacristán, que reconeix el gran treball i esforç de les patinadores, “l’equip està agafant força i nivell amb l’esperança d’ampliar el grup i poder pujar de categoria la temporada que ve”.

L’equip està format per:

Gisela Peinado
Candela Medina
Laura Jou
Sarah Herreros
Karla Guillamon
Paula Pellicer
Noa Tamayo
June Raspall
Laura Bestué
Nuria Rodríguez
Lorena Peinado
Lucia Ortiz
Alba García
Sofía Pérez
Cláudia González
Ludmila Ramírez