El Club Korfbal Castellbisbal visita la pista del segon classificat

El proper diumenge 27 d’abril al matí, els equips de 1ª i 2ª divisió es desplaçaran fins a Vilanova i la Geltrú per a disputar els seus respectius enfrontaments de lliga contra el CEVG “A” i “B”, en circumstancies ben diferents l’un de l’altre. 

Publicitat

A les 14:00h, l’equip de lliga nacional arribarà a aquest interesantíssim partit gairebé classificat pels play-off de final de lliga, i amb la ment posada a preparar de la millor manera possible aquest il·lusionant  darrer tram de temporada, amb l’objectiu últim d’arribar a la gran final de lliga. 

Per la seva banda a les 10:45h, l’equip de 2ª buscarà redimir-se del seu irregular joc mostrat durant bona part de la temporada, tot volent finalitzar en positiu  aquest torneig de lliga, i demostrant-se a sí mateix que te molt més korfbal per desplegar del que ha estat practicant fins ara.

Publicitat

En quant a l’equip de 3ª divisió del Club Korfbal Castellbisbal, jugaran fora de casa el dissabte dia 26 a les 17:45h contra el Club Korfbal Sabadell, immersos en plena lluita per mantenir una plaça dintre de les capdavanteres que donen accés als play-off finals de la lliga de 3ª. Un partit a priori força igualat que de ben segur farà les delícies d’uns i altres en aquest emocionant final de temporada.

Publicat el 25 d’abril de 2014 a les 16.00 per Dani Ezpeleta, jugador del CK Castellbisbal