El Club Korfbal Castellbisbal queda sisè a l’Europa Shield

shield1El primer equip de Castellbisbal no aconsegueix una bona posició al campionat europeu.

Publicitat

Amb hungaresos, anglesos i alemanys com a rivals de grup, l’equip de Luis Rosa només va poder guanyar als alemanys TuS Schilden per 21 a 19 el matí del segon dia. La primera derrota, divendres a la tarda contra el SZAC Budapest, va ser un cop dur pel conjunt que no es trobava gens còmode a la pista.

El darrer partit de grup, contra el Bec Korfball Club, a on ambdós es jugaven l’entrada a les classificacions finals, va ser un duel de nivell, ambició i perseverància fins al final del partit. Al perdre’l 15 a 17, però afavorits amb el resultat dels altres equips de grup, el CKC va poder jugar pel cinquè lloc contra el Clube Carnaxide Cultura e Desporto. Amb un contundent 12 a 21 van ser els portuguesos qui es van quedar finalment la cinquena posició deixant la sisena pels nostres.

Publicitat

Una primera experiència internacional dura però profitosa que va acabar amb un campió també català, el Korfbal Club Barcelona. Aquest cap de setmana, de fet, s’enfrontaran en un nou partit de lliga el diumenge a les 11:00 h a Barcelona.

shield2

shield4

Publicat el 28 de gener de 2016 a les 13:00h per Laura Grau


  Share: