El Club Korfbal Castellbisbal B guanya la Copa Catalana

El segon equip del Club Korfbal Castellbisbal ha guanyat la Copa Catalana B de korfbal, després d’aconseguir la victòria contra el Vilanova per 21 a 17.

Publicitat
moreno-pintor

Ha estat en la jornada de finals de Copa Catalana que s’han disputat aquest diumenge a La Garriga, i a on el primer equip, que també optava a fer-se amb el reconeixament, ha perdut contra el Korfbal Assessoria Vallparadís de Terrassa quedant subcampió de Catalunya.

L’equip d’Albert Camprubí i Aida Rovira, que juguen a la lliga regular de TOP B, s’han sabut imposar als de Vilanova sense masses problemes, tot i que el conjunt del Garraf ha incorporat quatre reforços dominicans a meitat de temporada. A la mitja part ja guanyaven de cinc punts, i menys certs moments més baixos a la segona part, els pota-rojos han acabat guanyant amb una diferència de 4 punts.

Publicitat
cirera

Qui ho ha tingut molt més difícil és el primer equip, que ha tornat a perdre contra el Vallparadís en un partit decisiu. Tot i aguantar un marcador similar als primers minuts, els de Terrassa han sabut treure avantatge i han estat superiors en moltes situacions d’atac i sobretot en encert.

Publicat el 3 d’abril de 2017 a les 15:30 h per Laura Grau

 

Autor
olivera

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top