El Club Bàsquet Castellbisbal presenta els equips per a la temporada 2012/2013

Presentació Club de Basquet Castellbisbal

Ahir, diumenge 28 d’octubre, el Club Basquet Castellbisbal va celebrar la presentació oficial dels equips per a la temporada 2012/ 2013.

Publicitat

Enguany, el Club compta amb un total de 20 equips federats (12 masculins, 7 femenins i 1 mixt) i 2 de veterans, que es resumeix en un total aproximat de 250 jugadors i jugadores. Tots ells es van presentar en una jornada tradicional de l’organització esportiva que cada any aplega familiars i amics de l’esport, i que dóna pas al debut de l’equip principal, el Sènior Masculí A.

Així doncs, el Sènior, es va enfrontar després de la presentació al BC River Andorra durant les jornades de la lliga Copa Catalunya, categoria a la que participa des de fa tres anys. Tot i que va acabar perdent, el públic va gaudir d’un partit emocionant protagonitzat per un tiple a l’últim segon de la pròrroga, que va donar la victòria als andorrans.

Publicitat

Les novetats d’aquesta temporada que s’inicia, són que per primera vegada hi ha tres equips femenins amb edats compreses entre els 10 i els 12 anys, així com l’augment significatiu d’infants en el grup anomenat “d’iniciació” que ha passat dels vuit nens de l’any passat als 25 actuals.

Publicat el 29 d’octubre de 2012 a les 13:50 per Laura Grau.