El CK Castellbisbal i el Noorwest empaten a 22 punts en l’amistós de Setmana Santa

Image36Un empat a vint-i-dos punts ha estat el resultat d’un partit amistós de Korfball disputat entre el Club de Korfbal Castellbisbal i l’equip holandès del Noorwest. En el matx, celebrat a les 11:00 del matí del passat divendres 29 de març al pavelló exterior de l’illa esportiva de Castellbisbal, es va poder gaudir d’un alt nivell i intensitat de joc, on és destacable l’actuació del conjunt de noies d’ambdós equips davant de la cistella.

Publicitat

L’equip visitant, era una selecció holandesa de la regió de Noordwest, formada per nois i noies de 15 i 16 anys. Aquests joves havien passat uns dies participant en la 3ª edició de l’International Youth Korfball Tournament de Vilanova (25-28 març 2013), una competició organitzada pel Club Esportiu Vilanova i la Geltrú, i aprofitant el seu darrer dia a Catalunya, van voler enfrontar-se contra un equip potent de 1ª divisió per a poder finalitzar la seva estada amb un partit d’alt nivell.

Image58En quant a tornar a fer partits de caire internacional, des del club de Korfball de Castellbisbal, no es descarta fer alguna mena d’stage d’estiu a Bèlgica o Holanda, on hi organitzen molts tornejos. Tot i així, destaquen que “l’objectiu principal es quedar primers o segons a la lliga, la qual cosa donaria accés a jugar competició europea la temporada vinent, a més del conseqüent èxit esportiu que pel club això suposaria”.

Publicitat

Després d’aquest amistós, el proper dissabte tornarà la lliga a Castellbisbal amb partits importants, ja que tant l’equip de 1ª com de 2ª jugaran contra els respectius equips del Vallparadís de Terrassa, actuals líders de la lliga. Cal destacar que l’equip de 2ª de Castellbisbal ja es va batre amb el club egarense fa unes setmanes en la final de la Copa Catalana B, d’on va resultar guanyador, tant del partit com del títol.

Publicat el 30 de març a les 13:30h per Albert Miralles, amb fotografies del C K Castellbisbal