El CK Castellbisbal cau front el KCB en la lluita pel liderat de 1ª divisió

En un molt tens i trepidant partit per situar-se al capdavant de la Lliga Nacional de Korfbal, el primer equip del CK Castellbisbal no va poder superar a un molt més encertat KC Barcelona (28-35), que s’emportà dissabte passat de l’Illa Esportiva dos importants punts que el situen com a líder a falta de dos jornades per a la fi de la lliga regular.ckcvskcb
Els 8 primers minuts sense encistellar dels locals van fer que tot el partit haguessin de jugar per remuntar, i tot i que al final s’aconseguí recuperar el ritme encistellador habitual, els barcelonins van saber jugar amb aquesta avantatge constant en el marcador, fent inútils els esforços dels castellbisbalencs.
Molt més resolutius van ser els jugadors i jugadores de l’equip de 3ª divisió, que superaren a l’UKSA de Sant Adrià per 21-19 en el partit disputat tot just abans a les 16h. Aquest és un rival directe amb el que lluiten per aconseguir ser tercers de grup i assegurar-se una bona plaça en els play-off de final de lliga.
La jornada la tancà diumenge l’equip de 2ª divisió, que només va poder aconseguir un empat (17-17) a la pista del CK Badalona, després d’un partit també molt ajustat i en el que qualsevol dels dos equips es podia haver endut el triomf final. A l’igual que l’equip de 1ª divisió, aquest resultat els consolida com a segons a la classificació de 2ª divisió, a 2 punts del líder i a falta d’un partit de lliga per disputar contra l’actual 4rt classificat, el CK Montcada B.
Publicat el 27 d’abril de 2016 a les 14:00h per Daniel Ezpeleta, jugador del Club Korfbal Castellbisbal
  Share: