El centre Nathalie Estética Avanzada ofereix reconstruccions d’arèola gratuites per a dones que han patit cancer de mama

Publicitat

El centre Nathalie Estética Avanzada, ubicat a la plaça Lluís Companys, ofereix des d’aquest mes d’Octubre reconstruccions d’arèola gratuites per a dones que han patit cancer de mama. La iniciativa solidària, tot i que coincideix amb el mes en que es celebra el dia internacional de la lluita contra el càncer de mama, que precisament se celebra avui 19 d’Octubre, seguirà oberta per a totes aquelles dones que ho necessitin indefinidament.

La reconstrucció, que segons la propietaria del centre d’estètica, Natàlia Guerola, fa temps que hauria d’estar coberta per la sanitat pública com a part del procés de recuperació d’una intervenció per extirpar un tumor de mama, es realitza a través de micropigmentació, una tècnica que al centre també ofereixen com a tractament estètic.

Publicitat

Guerola explica que va ser la seva professora en micropigmentació qui la va inspirar per impulsar aquesta iniciativa i “ajudar en el possible a aquelles dones que passen per un procés tan complicat com és una intervenció per extirpar la mama”.

El centre Nathalie Estética Avanzada també ofereix serveis d’estètica com manicura, pedicura, depilació amb laser i cera, extensions de pestanyes, a part de la micropigmentació i tractaments de medicina estètica, com peelings químics, àcid hialurònic o tractaments per les varius i la celulitis.