El centre de dia El Serral torna a tancar per un cas positiu de Covid

El centre de dia El Serral torna a estar tancat al detectar-se un cas positiu de Covid-19, aquesta vegada en una treballadora del centre. Amb aquesta ja són quatre les vegades que l’equipament ha hagut de tancar les seves portes des que va començar la pandèmia.

Publicitat

Com en anteriors ocasions, s’han aplicat els protocols per aquests casos i s’ha convocat a totes les persones usuàries i a tot el personal d’El Serral a fer-se una prova PCR. D’aquí 14 dies, quan es preveu que es torni a obrir el centre, usuaris i treballadors s’hauran de repetir les proves.

L’Ajuntament, qua comunicat els fets a través d’una nota de premsa, ha informat que s’ha ofert a les persones usuaries el Servei d’atenció domiciliària (SAD) i el d’Àpats a domicili per pal·liar els inconvenients provocats pel tancament.

Publicitat

L’última vegada que El Serral va tancar aplicant els protocols anti-Covid va ser al juliol, quan es van detectar dos positius. En tots els casos, els protocols aplicats han permés controlar els brots i evitar que es propaguin entre els usuaris i els treballadors.