El Centre Cultural Islàmic de Castellbisbal es presenta en societat amb la inauguració de la seva seu

El Centre Cultural Islàmic de Castellbisbal es va presentar en societat en la inauguració de la seva seu, celebrada el passat 8 de desembre al local que han habilitat a la plaça Catalunya.

Publicitat

Segons va explicar el seu president, Saïd Hadouchi, l’objectiu de l’entitat és treballar pel bé de la diversitat que existeix en el municipi, fomentant la cultura àrab. A hores d’ara, compten amb membres procedents majoritàriament del Marroc però també de Gàmbia, Mali, Senegal, i de la República Democràtica del Congo

Amb l’objectiu de fomentar la cultura àrab, començaran funcionant com un punt de trobada i oferiran classes d’àrab a infants a partir de 5 anys, a part de celebrar jornades culturals lligades amb les tradicions dels seus països d’origen. Segons van explicar, la seu de l’entitat no funcionarà com a centre religiós i estarà oberta a tothom que vulgui participar en les activitats que organitzin, “sigui musulmà o no”.

Publicitat

A l’acte d’inauguració hi va participar l’alcalde, Joan Playà, acompanyat de diversos membres de l’equip de govern, que van donar la benvinguda a l’entitat i els van felicitar per l’iniciativa.

Author: Vicenç Moliné