El CDR Castellbisbal reivindica la “neteja” de les pintades de llaços grocs al centre del poble

El Comitè de Defensa de la República (CDR) Castellbisbal ha reivindicat el repintat de la majoria de llaços grocs pintats a diversos elements del mobiliari urbà com clavegueres o directament en les voreres.

Publicitat

Fa uns dies, aquests elements del centre del poble van aparèixer pintats d’un color marró similar al seu color original o d’un color blanc groguenc.

En un comunicat, el CDR Castellbisbal ha reivindicat l’acció i ha explicat que ho ha fet “degut al creixent malestar que hem pogut copsar d’alguns conciutadans de la nostra vila respecte del gran nombre de pintades existents en l’espai públic”. Així mateix, animen a “altres conciutadans que també han participat en d’altres pintades per motius oposats que facin el mateix”.

Publicitat

Els darreres mesos, elements del mobiliari urbà com tapes de clavegueram o les voreres del centre del poble es van omplir de pintades amb llaços grocs que, als pocs dies, aparexien cobertes de pintades vermelles al mateix temps que apareixien pintades amb missatges unionistes a algunes façanes. En una d’aquestes ocasions, la nova seu de la CUP també va ser objecte de pintades acusant-los de nazis.